Sztárok

MC Hawer nem hisz Curtis gyógyulásában

Curtis egy hónapja jött ki a 6 hetes drogelvonóról – MC Hawer nem hisz a gyors gyógyulásban.

Curtis már 1 hónapja kijött az elvonóról, ahol 6 hét alatt – elmondása szerint – teljesen kitisztult. Erről bővebben a pénteken megjelent, Curtis – Tiszta lappal című dokumentumfilmben beszélt. A rajongók bizalmát már visszaszerezte, azonban még mindig akad olyan, aki nem hisz a gyors gyógyulásban. Méghozzá MC Hawer, aki korábban alkoholproblémákkal küzdött, és 12 elvonón van túl

„Néztem Curtis dukumentumfilmjét… Nos. 6 hét elvonó. Ez valóban elég ahhoz, hogy kitisztuljon a szervezet. Egyvalamiről nem szól senki: A SÓVÁRGÁSról… Az bizony ott marad, mert az agyunk bizony olyan, hogy emlékszik… Magyarán: hiába jössz le bármilyen cuccról, a visszaesés esélye meglehetősen nagy… Az a baj, hogy a közvetlen életmódján, környezetén nem lesz könnyű változtatni. A fellépés élménye sem lesz soha olyan katarzis, mint amikor van benned cucc, vagy alkohol… Én már csak tudom… Kb. 1 évig tartott, amíg megtanultam JÓZANUL élni a tizenkettedik elvonóm után… Nekem is voltak próbálkozásaim, és jó néhányszor vissza is estem… Ez persze nem törvényszerű, de az addiktív személyiségek (mint én is) eléggé nagy eséllyel fordulnak újra tudatmódosító szerekhez. Akkor jönnek ezek, amikor jön egy lelki trauma, vagy nagy örömérzet – pl. gyermek születése, vagy egyszerűen unalom, netán régi csibész barátok megjelenése – ami alkalom lehet egy újabb kirúgásra a hámból… és már ott folytatjuk, ahol abbahagytuk… Ritka eset az, aki elsőre át tud állni józan életmódra… Sajnos… Bár ne legyen igazam… Minden jót kívánok. Nem lesz könnyű…” – írta a közösségi oldalán MC Hawer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top