Sztárok

Justin Bieber visszavonul

Elege lett a legutóbbi turné után.

Ideiglenesen visszavonul a zenéléstől Justin Bieber. Az énekes hétfőn egy Instagram-bejegyzésben közölte a rajongóival: az utolsó turnéja annyira megviselte, hogy most egy kis pihenőre van szüksége.

Rengeteg üzenetet írtatok, hogy szívesen látnátok egy új albumot… Az egész tinédzserkoromat és a 20-as éveim elejét is átturnéztam. Rájöttem – és ezt talán ti is láttátok rajtam –, hogy az utolsó turnén nem éreztem jól magam. Ez nekem sem jó és nektek sem, hiszen fizettek azért, hogy egy energikus, szórakoztató koncerten vegyetek részt. És ezt az élményt a turné végén már nem tudtam megadni nektek

– írta az énekes.

Most arra koncentrálok, hogy megoldjam néhány nagyon mélyen gyökerező problémámat, (…) hogy ne essek szét, hogy életben tartsam a házasságomat, és olyan apa lehessek, amilyen mindig is akartam lenni. A zene nagyon fontos számomra, de semmi sem lehet fontosabb a családomnál és az egészségemnél

– tette hozzá.

Az énekes persze rögtön tisztázta, hogy nem örökre vonul vissza, és amikor elérkezettnek látja az időt, egy igazán ütős lemezzel fog visszatérni.

Kiemelt kép: Gustavo Caballero/Getty Images for Fontainebleau Miami Beach

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top