Sztárok

Cseke Katinkát ostromolják a pasik, de őt nem érdekli

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy Cseke Katinka egy indiai gyógynövény-receptúra segítségével több mint 20 kilótól szabadult meg – erről mesélt most részletesen.

A csodás fogyás híre nők ezreit motiválta, ám a színésznő mégis úgy döntött, pár hónapra felhagy a fogyókúrával, és nem is nyilatkozik egy ideig bámulatos átalakulásáról. A TV2 Több, mint testőr című műsorával azonban most kivételt tett, és egészen meglepő titkokról vallott. Cseke Katinka tavaly év végére több mint 25 kilót fogyott egy indiai receptúrának köszönhetően, amit Singh Viki ajánlott a színésznőnek. A Jóban Rosszban sztárja azóta rengeteg ajánlatot kap a férfiaktól, ő azonban még nem állt kötélnek, hiába kérlelik.

Cseke Katinka 25 kilót fogyott, és még 10-et szeretne. Fotó: Lung András

„Még mindig nem találom a helyem! Az ember azt gondolná, hogy 25 kiló fogyás, az nagyon durva, 82 kiló vagy, és voltál 106… De én még valamit keresek magamban, nem tudom, miért. Nagyon érdekes, sok pali ír levelet, és a barátnőim kérdezik, hogy randizok-e, válogatok-e, és még mindig nem. Azt érezem, hogy nincs kedvem, nem akarok, még nem. Nem azért, mert még mondjuk le kell fogynom 15 kilót, hanem egyszerűen jól vagyok így magamban”vallotta be Katinka, aki azt is elárulta, hogy kinek a visszajelzése esik számára a legjobban.

A lányom volt a legnagyobb kritikusom, ő mindig mondta, hogy anya, olyan szép vagy, muszáj kicsit összeszedned magad – ő nagyon büszke rám! Az utcán is sokan dicsérnek… Igen, az utca népe

– mesélte mosolyogva a színésznő. Cseke Katinka az adásban azt is elárulta, még 10 kilótól szabadulna, és azt reméli, fogyása hozzásegíti nagy álmához, hogy nagyjátékfilmekben szerepelhessen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top