Sztárok

Családi életéről vallott Balogh Péter, a Cápák között egyik befektetője

A Cápák között befektetője, Balogh Péter azt is elárulta, miért jó, hogy együtt dolgozik a feleségével.

Balogh Péter a Cápák között egyik befektetője bepillantást engedett családi életébe. A sikeres üzletember háromgyerekes apuka, aki együtt dolgozik a feleségével – írja a Blikk. 

capak kozott

Fotó: RTL Klub

“Majával még az egyetemen voltunk egy szerelmespár, majd kimaradt húsz év, mindketten jártuk saját utunkat. A Facebook hozott össze minket újra, azóta megszületett a közös lányunk, Panni, valamint össze is házasodtunk…Négy éve együtt határoztuk el azt is, hogy kilépünk munkahelyeinkről és nyugdíjba vonulunk. Ebből nőtt ki közös befektetőcégünk, a Baconsult, majd egyik saját startupunk, a DreamJo.bs is. Bár már házasok vagyunk, mi még mindig szeretjük egymást, imádunk együtt lenni…Sem az üzletben, sem a magánéletben nem tartom magam szigorúnak. A lányaimat nagyon liberálisan neveljük, ennek minden előnyével és hátrányával. Nagyon örülnék, ha vállalkozók lennének” – mondta Balogh Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top