Sztárok

Rosszul érzi magát a munkahiánytól Michl Juli

A színésznőt legutóbb A tanár című sorozatban láthatták a nézők. Bár Juli két szerepben a színházban is feltűnik, nem tudja, mi lesz a következő munkája.

Michl Julit szinte az egész ország az Oltári csajok című sorozatból ismerte meg. A színésznő azóta már sokoldalúságát is bizonyította a Szenzációs Négyesben, ahol légtornász produkcióval is elkápráztatta a nézőket. Legutóbb pedig A tanár című sorozatban szerepelt, mégsem tudja, mi vár rá a folytatásban.

Jelenleg két szerepem fut. Az egyikben hercegnőt alakítok. Az egy valóra vált gyerekkori álmom, hercegnőt játszani nagyon hálás dolog, pláne egy gyerekdarabban. Jelenleg nem próbálok színházban, más projektjeim lesznek” – mondta a Kalandozóban Michl Juli, aki nagyon nehezen viselné, ha munka nélkül maradna.

A legjobban akkor érzem magam, amikor folyamatosan dolgozom. Persze abban is el tudok fáradni, van, amikor jó lenne egy kicsit pihenni. Mégis, mikor van egy-két hét szünetem, az elkezd zavarni, és inkább várom a következő munkát. Általában tavasztól őszig végig dolgozom, így telente lehetne utazni. Viszont nem szeretem a hideget, így inkább nyáron utazom el egy-egy hosszabb hétvégére, ha sikerül” – árulta el Michl Juli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top