Sztárok

Ázsiában könyöröghet fuvarért Demcsák Zsuzsa

Visszatér a képernyőre Demcsák Zsuzsa, ő lehet az Ázsia Expressz második évadának egyik főszereplője.

Úgy néz ki, megvan az Ázsia Expressz második évadának egyik főszereplője. A Blikk ugyanis arról ír, hogy Demcsák Zsuzsát is felkérte a TV2 az utazós realityben való részvételre.

Demcsák Zsuzsa Ázsiába megy.

„Munkából kifolyólag jártam már Bangkokban, de akkor nem volt lehetőségem turistáskodni. Egyáltalán nem ismerem Ázsiát, teljesen ismeretlen számomra az a kultúra, de igyekszem kellő alázattal viszonyulni hozzá. Alapvetően a vallás megismerése vonz a leginkább, remélem, sok szent helyre lesz lehetőségünk ellátogatni”mondta a Blikknek Demcsák Zsuzsa, aki egy párral vesz részt a kalandban, melynek érdemi része, hogy a versenyzők autóstoppal próbáljanak eljutni egyik helyszínről a másikba.

Hogy kivel utazik a tévés, egyelőre titok, a csatorna sajtóosztálya csak azt közölte, hogy az Ázsia Expressz idei szériájának fontos üzenete, hogy csak olyan párok szállnak versenybe, akiket a való életben is személyes kapcsolat köt össze. 

Demcsák Zsuzsa egyébként a héten kiválóan levezette a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét, melyről itt olvashatsz bővebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top