Sztárok

Barbara Streisand elhiszi, hogy Michael Jackson pedofil volt, de nem őt hibáztatja, hanem a szülőket

Akik megengedték, hogy a gyerekeik az énekessel aludjanak.

Többször is írtunk már az HBO nagy port kavart Leaving Neverland című dokumentumfilmjéről, amely Michael Jackson állítólagos gyermekmolesztálási ügyeit tárja fel. A dokumentumfilm két férfi, Wade Robson és James Safechuck vallomásaira épül, akik azt állítják, Jackson gyerekkorukban molesztálta őket Neverland Ranch nevű birtokán. A filmről írt kritikánkat erre a linkre kattintva tudod elolvasni.

A film kapcsán ismét előtérbe kerültek a Michael Jacksont érintő pedofilvádak, amelyek minden korábbinál szélsőségesebb reakciókat váltott ki a poplegenda rajongóiból.

Most Barbara Streisand is elmondta a véleményét az ügyről. Az énekesnő, aki egyszer visszautasított egy duettet Jacksonnal, azt nyilatkozta: 100 százalékban elhiszi, amit a filmben Robson és Safechuck állít, de ő elsősorban nem Jacksont, hanem a gyermekek szüleit hibáztatja.

Jackson szexuális igényei olyanok voltak, amilyenek, bármilyen is volt a gyermekkora vagy a DNS-e. Mondhatjuk, hogy molesztálta ezeket a gyerekeket, de ők – ahogyan azt el is mondták a filmben – nagyon örültek, hogy ott lehettek. Azóta mindketten megházasodtak, és gyerekeik születtek, szóval nem ölte meg őket az élmény

– mondta, majd hozzátette:

Nagyon sajnálom a gyerekeket. Nagyon sajnálom Jacksont is. De azt hiszem, a szülőket hibáztatom, akik megengedték, hogy a gyerekeik vele aludjanak. Miért is volt szüksége Michaelnek ezekre a kisgyerekekre, akik ugyanúgy öltöztek és táncoltak mint ő?

Kevin Mazur/WireImage

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top