Sztárok

Sári Évi két év után szakított a párjával

A Sztárban sztár idején mesélt először a szerelméről Sári Évi, és akkor úgy tűnt, hogy minden rendben. Még néhány hete is azt mondta, hogy a nehéz időszak csak megerősítette a kapcsolatukat.

Annak idején páros lábbal ugrottak bele az új kapcsolatba Sári Éviék. Még csak pár hónapja voltak együtt, mikor görögországi nyaralásra utaztak, rövidesen pedig közös otthonba is költöztek. Az énekesnő és Zoli korábban is ismerték egymást, megvolt a kölcsönös vonzalom, de akkor egyikük sem tette meg az első lépést.

„Hamar egymásra kattantunk, kiderült, jól működünk együtt. Tíz év a korkülönbség közöttünk, de ennek nyomát sem érezzük.”

Ennek két éve, és nemrég éppen a Story magazinnak mesélte Sári Évi, hogy a párjával megélt nehéz időszakok megerősítik a kapcsolatukat. Mára azonban arra jutottak, inkább külön utakon folytatják tovább.

„Nagyon nehéz döntés volt a szakítás. Nem arról van szó, hogy ne szeretnénk egymást, vagy jött volna egy harmadik, aki miatt véget ért a kapcsolatunk. Egyszerűen kiderült, hogy más az elképzelésünk arról, hogyan éljük a mindennapokat.”

A kapcsolatáról és a szakítás okairól Sári Évi részletesen mesélt a Story magazinnak: 

A Storynak mesélt először a szakításáról Sári Évi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top