Sztárok

Sajgál Erika csak úgy ragyogott a Televíziós Újságírók Díjátadóján

Az új sorozat kategóriában jelölték Televíziós Újságírók Díjra a 200 első randi című magyar produkciót, amelynek egyik főszereplője Sajgál Erika. A színésznő remekül festett a gálán.

Az 54 éves színésznő megadta a módját, és nagyon elegáns ruhát választott a Televíziós Újságírók Díjátadójára. Ahogy írtuk, Sajgál Erika az egyik szereplője a VIASAT3 tavaly indult sorozatának, a 200 első randinak, és bár a produkció nem tudta díjra váltani a jelölést, a szereplők jól szórakoztak a rendezvényen. 

Sajgál Erika a Televíziós Újságírók Díjátadóján
(fotó: Leéb Ádám)

Sajgál Erika három kollégájával jött a rendezvényre. Kovács Panka, aki a sorozatbeli keresztlányát alakítja, valamint a 200 első randi főszereplői, Gáspár Kata és Mészáros András is jól szórakoztak a díjátadón. 

A 200 első randi négy szereplője jött el a rendezvényre: Kovács Panka, Gáspár Kata, Sajgál Erika és Mészáros András a 2019-es Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján
(fotó: Leéb Ádám)

A gálán Erika ugyanolyan életvidám volt, mint ahogyan a a sorozat nézői megismerhették Olgaként, és ez nem is véletlen, mert a színésznő egy ilyen kicsattanó, életigenlő nőnek tartja magát, hasonlóan a karakteréhez.

„Olga úgy érzi, hogy az élete csúcsán van, ezért mindent belead, és én is pont így érzek a saját életemmel kapcsolatban. Olga szereti az életet, jól lakja be. Lehúzhatná az élet, de nem engedi. Sok mindent tud már róla, amire kíváncsi volt, és ezen tudás birtokában mi jöhet még? Ötven fölött a vágyakozás és a várakozás fenntartása nagyon fontos ahhoz, hogy egy személyiség jól működjön” – mesélte nekünk korábban. 

Nézd meg, milyen ragyogóan nézett ki a Televíziós Újságírók Díjátadóján Sajgál Erika: 

Sajgál Erika a Televíziós Újságírók Díjátadóján
(fotó: Leéb Ádám)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top