Sztárok

Rubint Réka megtisztelő felkérést kapott

Rubint Réka megválogatja, milyen felkérésre mond igent, mert nagyon sűrűek a napjai. Most azonban úgy érezte, hogy jó ügyet szolgál, amivel teljesen azonosulni tud.

Az egykori Wellness magazin megújult, 18 év után névváltással és márkamegújítással kezdi a tavaszt. A Wellness mától Well&fit magazin néven jelenik meg, és ezzel egy időben a wellnesscafe.hu neve is megújul, és wellandfit.hu az online platform.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy Szabó Évi engem kért fel, hogy az első Well&fit címlapon szerepeljek. Egy picit bele is borzongok, mert 2004 óta, minden évben a magazin címlapján lehettem” – mondta Rubint Réka, aki úgy érzi, hogy a magazin teljes mértékben azt képviseli, amit ő. A magazin felméréséből kiderült, hogy a rendszeresen sportolók 75 százaléka saját maga állítja össze az edzéstervét, amihez magazinokból, online és videómegosztó oldalakról, valamint DVD-kből merít ihletet. Rubint Réka pedig ebben az élen jár, sokak lakásába „beköltözött” az évek során.

A Well&fit felkérésére szívesen mondott igent Rubint Réka

„17 évvel ezelőtt forgattuk az első Rubint Réka: Add önmagad! VHS-kazettát, azóta a fitnesz egyre népszerűbb lett nemcsak Magyarországon, de világszinten is, több az edző, rengeteg a lehetőség és az új impulzus. Ennek ellenére még most is folyamatosan nő az óráimat és táboraimat látogató tornázók száma, ami hatalmas megtiszteltetés számomra” – nyilatkozta a magazinnak Réka. 

A Well&fit célja, hogy különböző egészség-, életmód- és mozgáskihívásokkal, illetve videós tartalmakkal támogassa olvasóit, és szakmai segítséget nyújtson az érdeklődők számára. A névváltással együtt új rovatok érkeznek a magazinba és az online felületre egyaránt, a wellandfit.hu-n pedig dietetikus által összeállított étrendek és egy edzőkereső adatbázis is elérhetővé válik az olvasók számára.

A Rubint Réka címlapfotózásáról készült videót itt nézheted meg: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top