Sztárok

Ő Ördög Nóra öccse – ritka közös kép

A Nők Lapja fotósa készített róluk közös képeket: Ördög Árpád szintén tévés, és jó testvéreknek tartják magukat. Ördög Nóra erről is mesélt.

Öcsikémmel a friss Nők Lapjában” – írta Ördög Nóra azokhoz a képekhez, amelyeket egy friss fotózás után osztott meg. A 37 éves műsorvezető a képeken öccsével, a 34 éves Ördög Árpáddal közösen pózol. A Blikk azt írja, korábban nem is készült róluk közös profi fotó.

Ördög Árpád egyébként zenei szerkesztőként dolgozik az RTL Klubnál, ahová annak idején a nővére ajánlotta be. Ördög Nóra még a csatornánál dolgozott, mikor a Balázs Show-ba kerestek zenei szerkesztőt, ő pedig Árpádot ajánlotta a döntéshozók figyelmébe.

A magazinnak adott interjúban Ördög Nóra a családi életről azt is elárulta, hogy ma már jó testvérek, de azért ez nem volt mindig így. A három és fél év korkülönbség mellett a habitusuk is igen eltérő, és talán nem meglepő: Nóra volt a jókislány, Árpád kevésbé volt jó gyerek. 

 “Klasszikus tesók voltunk gyerekként: az egyik pillanatban a legnagyobb békességben játszottunk, a következőben meg gyepáltuk egymást”– mondja a műsorvezető.

(Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top