Sztárok

Istenes Bence tréningben is parádésat alakított a díjátadón

Lazán és jókedvűen sétált be tegnap este a Televíziós Újságírók Díjátadójára Istenes Bence, aki nem vette szentírásnak a dress code-ot. Hiába cukkolták, hiába cikizték, mégis jól jött ki a tréninges gálázásból.

Egyedül érkezett a díjátadóra Istenes Bence, és bár már akkor tömeg volt, lehetetlen volt nem rá figyelni. Miközben besétált, néhányan csak mosolyogtak, vagy a beszélgetőpartnerüknek fejbiccentéssel intettek a műsorvezető felé, és közben a teremből olyan mondatfoszlányokat lehetett hallani, hogy „nézd már, miben jött Istenes” és „ne már, hogy Istenes tréningben van”.  Később pedig a színpadon Demcsák Zsuzsa sem hagyta szó nélkül az élénkpiros melegítőt.

Amúgy erről van szó, Istenes Bence így érkezett a díjátadóra:

Megnézem
Összes kép (5)

Demcsák volt a háziasszony a Televíziós Újságírók Díjátadóján, megkérdezte, miért választotta Istenes ezt a ruhát, amire a következő kitérő válaszokat kapta: 

  • mert ez kényelmes
  • mert edzeni megyek
  • mert „Sokat gondolkodtam, miben jöjjek, ezt választottam. De jól döntöttem, mert amióta beléptem, mindenki erről beszel.”

Ez akkor történt, amikor Istenes az első díját vette át, amikor pedig a másodikat, akkor Demcsák Zsuzsa azt is megjegyezte: nem elég, hogy a műsorvezető úgy érkezett a rendezvényre, mint egy tornatár kamasz fia, de úgy is viselkedett, miközben végigröhögcsélte a díjátadót Puskás Petivel. 

„Tudom, hasonlítunk persze. Csak az a különbség, hogy az én nevem már többször elhangzott az este folyamán, az övé most először” – viccelődött Istenes, aki elismerte a díjátadó után, hogy nemcsak a díjak, hanem a ruhája miatt is sokáig emlékszik majd erre az estére. 

Bár sokakat kiakasztott, azt meg kell hagyni, hogy rá biztosan mi is emlékszünk majd, és azért is, mert végig mosolygósan nyilatkozott, majd sietett el a díjátadó után. 

De visszatérve Istenes Bence ruhájára: 

Istenes Bence két díjat vett át a Televíziós Újságíró Díjátadóján (fotó: Leéb Ádám)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top