Sztárok

Ezt tette a drog Curtissel

Csaknem ráment a rapper karrierje és a kapcsolata is a kábítószerre. Menyasszonya most soha nem hallott dolgokat mesélt arról, milyen is volt a drogos Curtis.

Volt, hogy több napra is eltűnt a kábítószer miatt Curtis, aki barátnőjét magára hagyva menetelt buliról bulira. A TV2-n péntek este látható Curtis – Tiszta lappal című dokumentumfilmben Kriszti őszintén vallott a nehéz időkről, amikor a kapcsolatuk szó szerint menthetetlennek tűnt – írja a Bors.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Sokan azt gondolják, hogy ő elment egy szórakozóhelyre vagy egy fellépésre, és akkor ott tombolt, de nem. (…). Sokszor bementek a fellépésre olyan barátok, akik utána invitálták szórakozni, és végül nem jött haza. Kérleltem, de én már csak akkor láttam, amikor 2–3 nap után hazajött nyűgösen és fáradtan” – árulta el menyasszonya, aki kitartott a rapper mellett, még úgy is, hogy korábban a poklok poklát járta meg miatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top