Sztárok

Szüléséről posztolt videót Luxus Vivi

Vasvári Vivien tisztában van azzal, hogy többeket megbotránkoztat ezzel a felvétellel. A luxusfeleség a természetes szülés mellett kampányol ily módon.

Vasvári Vivien elképesztő videót tett közzé Instagram-oldalán. A Feleségek luxuskivitelben sztárja megosztotta követőivel azt a felvételt, amit a férje készített a szülőszobán. Fecsó ugyanis megörökítette, amikor kisfiuk, Edward a világra jött – írja a Blikk.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Luxus Vivi szerint ez élete felvétele, és tisztában van azzal, hogy többeket majd megbotránkoztat ezzel a videóval. Mint írja, azért tette közzé, hogy másokat is a természetes szülésre bátorítson.

Életem felvétele! Lehet, hogy sokan megbotránkoznak ezen a videón, de aki szülő, az tudja, hogy miről szól, és nagyon boldog vagyok, hogy @szegediferencofficial -nek volt annyi lélekjelenléte, hogy megörökítette ezt az egyedülálló, csodás pillanatot! Ezzel szeretnék mindenkit bátorítani, hogy aki teheti, természetes úton szülje meg gyermekét! (és párja rögzítse azt!) Ha az én alkatommal sikerült 2* is, akkor másnak is fog!” – írta a videóhoz a kisfiával meztelenül pózoló luxusfeleség.

A videót itt nézheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top