Sztárok

Nagyon megsértették Bangó Margitot

A nótaénekes épp a család kedvencét, halászlevet főzött, amikor előtört belőle egy régi emlék.

Nagy hagyománya van Bangó Margit családjában a halászlé készítésének, ezt a fogást mindig a művésznő főzi meg a családnak. Bár unokája, Tina gyakran segít neki, ezúttal Emilio is a konyhában tüsténkedett. Az énekes egészen addig volt lelkes, amíg elő nem került a hal ikrája, amelyből szintén került a levesbe. A zenész ódzkodik ettől a belsőségtől, és bár felesége biztatta, hogy kóstolja meg, még nem vette rá magát. „Javasoltam Emiliónak, hogy legyen bátrabb, és kóstolja meg a levesben. Olyan ez, mint a kaviár. Szerintem nagyon ízlene neki, de még nem tudtam rávenni, hogy megkóstolja” – mondta Emilio felesége, Tina. Bangó Margit pedig egy történettel is előállt a kaviár kapcsán.

„Egyszer Ukrajnában voltam egy esküvőn énekelni. Nagyon jó társaság volt! Mentem az asztalok között, énekeltem, és akkor vettem észre, hogy gyöngyszem nagyságú kaviár volt az asztalokon, máglyarakásba halmozva. Leesett az állam” – mondta Bangó Margit, aki nagyon kedveli ezt a kulináris különlegességet.

Hajnali 5-kor indultunk el az esküvőről vissza, Magyarországra. Ekkor odajött hozzám a friss házasok rokonsága azzal, hogy nem akarnak megsérteni, de látják, hogy szeretem a kaviárt, adhatnak-e az útra belőle. Azonnal rávágtam, hogy ha ők ezt annak nevezik, akkor sértsenek meg ezzel, de nyomban, nem bánom!

– mondta a Drága családom mai epizódjában Bangó Margit, akinek lakodalmi előadását – a művésznő legnagyobb örömére  – egy különféle kaviárokkal megpakolt, hatalmas dobozzal hálálta meg a vendéglátó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top