Sztárok

Rubint Rella elhagyhatja az országot

Focista vőlegénye Dél-Koreában folytatja, valószínűleg friss menyasszonya is vele tart.

Alig telt el két nap, hogy Rubint Rella menyasszony lett, újabb hatalmas esemény várható az életében: hamarosan elhagyhatja az országot.

Vőlegényét, a focista Novothny Somát ugyanis egy dél-koreai csapat szerződtette. Nagy kérdés, hogy mi lesz ezután Rellával és szerelmével.

A Bors sportolói körökből úgy tudja, hogy a fitneszedzőként dolgozó Rella követi a párját Ázsiába, de egyelőre ezt nem erősítette meg.

Először több mint egy évvel ezelőtt kérdezte meg tőlem, hogy ha ő eligazol, mit mondanék. Mondtam persze, hogy megyek veled bárhova, de úgy gondoltam, biztos valahova a környékre hívják, és majd néha hazajövünk

– mondta Rubint Rella a lapnak.

A dél-koreai felkérés hatalmas lehetőség a vőlegénye számára, de közben itthon egyre jobban beindultak Rella edzői és influencermunkái, és van benne félelem, hogy egy másik országban újra fel tudná-e építeni mindezt.

Most, hogy megkérte a kezem, persze minden más lett, hiszen ez egy elég erős jelzés volt számomra, hogy szüksége van rám.

Rubint Rella annyit még elárult, hogy már meghozta a döntését, és napokon belül bejelenti.

(Nyitókép: Instagram/Rubint Rella)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top