nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Menyasszony lett Szőcs Renáta

Menyasszony lett Szőcs Renáta

Megkérték a Star Academy egykori győztesének kezét, igent mondott.
Mona
Mona
f Ajánlom

Csak kapkodjunk a fejünket, annyi eljegyzés történt a napokban. Jennifer Lopez és Rubint Rella után most Szőcs Renáta lett menyasszony. Mint a Blikk megtudta, a 25 éves énekesnő kezét egy havas hegycsúcson kérték meg, mivel párja az ausztriai síelésükön tette fel a nagy kérdést. A Star Academy egykori győztese azonnal igent mondott.

Szőcs Renáta másfél éve van együtt Márkkal, de már régóta ismerik egymást, ugyanis egy iskolába jártak. Fél év után össze is költöztek, és mint mondják, nagyon boldogok.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Szőcs Renáta (@reenykee) által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2019, időpont: 7:09 (PDT időzóna szerint)


A bulvárlap úgy értesült, ha mindent sikerül megszervezniük időben a szerelmeseknek, akkor egy éven belül össze is házasodnak.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon