nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ő Szamosi Zsófi sosem látott szerelme

Ő Szamosi Zsófi sosem látott szerelme

Szamosi Zsófia az Apró Mesék premierjére érkezett a párjával, akit eddig még nem láthattunk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szamosi Zsófi karrierjét nagyon jól ismerjük, több szuper filmben is játszott, a legtöbb nagy díjat – köztük az Oscart – is bezsebelte már. A magánéletéről azonban nagyon keveset tudunk, sosem ezzel akart kitűnni. Az Apró Mesék premierjére azonban a párjával érkezett, akit most mutatott meg először a nyilvánosságnak. 

2 Fotó megtekintése

Ő Szamosi Zsófi sosem látott szerelme

Fotó: Neményi Márton
Még több +
Fotó: Neményi Márton
Még több +

Szamosi Zsófi és kedvese szinte sosem jelennek meg együtt nyilvános rendezvényen, most kivételt tettek. A színésznő egyébként 2017 év végén jelentette be, hogy babát vár, méghozzá a Terápia díszbemutatóján jelent meg hatalmas pocakkal. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon