nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Pesák Ádámnak és Janza Katának nem lesz gyereke

Pesák Ádámnak és Janza Katának nem lesz gyereke

A két színész kapcsolata nagyszerűen működik, és bár őket a korkülönbség nem érdekelte, azért Pesák Ádám történeteiből is kitűnik, hogy ez másoknak nem ennyire természetes.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Csodálatos gyerekkor, összetartó és szerető család, boldog párkapcsolat és sok munka – Pesák Ádámnak azonban nem volt könnyű idáig eljutni. Ahogy a BEST magazinnak meséli, nehéz volt őt megszeretni, különösen fiatalon, amikor nagyon el volt telve magától. Aztán pedig Ádám és Janza Kata egymásba szerettek, és a kezdő színészt mindenki csak a színésznő párjaként emlegette. 

„Pályakezdőként zavart, hogy Kató párjaként emlegetnek csak, viccesen Janzáné Pesák Ádámnak neveztem magamat. Bántott, hogy erre figyelnek, de nem érdekli őket az igazi énem.”

A 22 év korkülönbség miatt jó néhányan kétkedve fogadták Ádámék kapcsolatát és a színész is beismeri, hogy a szerelme korban közelebb áll a szüleihez, mint hozzá. Ez többek között a közös gyerek kérdést is felveti. 

„Nem szeretnék gyereket, soha nem is akartam. Pontosan tudom, hogy nem tudnék olyan gyerekkort biztosítani neki, amilyet megérdemel, és amilyet nekem adtak a szüleim. Ezt a kérdést egyébként Kató is felvetette, amikor egymásba szerettünk, és neki is ugyanezt válaszoltam akkor. Mondhatják persze, hogy 25 éves vagyok, még meggondolhatom, de ismerem magamat, nem fogom.”

Hogy minderről mi Pesák Ádám családjának a véleménye és hogyan fogadták el Janza Katát, az kiderül a Bestből: 

Pesák Ádám a BEST magazinnak mesélt

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon