Sztárok

Pataki Zita nagy bejelentésre készül a lombikprogram kapcsán

Pataki Zitának még fel kell dolgoznia, hogy legutóbbi lombikprogramja sem sikerült, de férjével fontos bejelentésre készülnek.

Fájdalmasan őszinte vlogsorozatban mutatta be Pataki Zita és férje, milyen megpróbáltatásokkal jár egy lombikprogram. Mint ismert, az RTL Klub műsorvezetője korábban endometriózissal küzdött, és nyolc sikertelen mesterséges megtermékenyítési kísérlet után még egyszer utoljára, kilencedszer is adott egy esélyt a folyamatnak. Sajnos azonban ez sem hozott eredményt.

Pataki Zita és férje, Attila sok biztatást kapnak, amióta beszámoltak arról, mit meg nem tettek már eddig is egy közös gyerekért (fotó: Facebook/Pataki Zita)

„Ez egy hosszú folyamat, most még az elengedés zajlik bennem. Persze az érzelmek mellett a ráció, az ész is fontos. Tudjuk, hogy számunkra már csak egyetlen járható út van” – mondja az örökbefogadásról Pataki Zita. De a tévés hozzáteszi: nem fog mindenáron örökbe fogadni egy gyereket. Úgy érzi, fontos tisztáznia magában az érzelmeit, nem szabad, hogy hiánypótlásként tekintsen az adoptálásra.

Pataki Zitáék ma este komoly bejelentéssel készülnek a Facebookon, amiről egyelőre nagyon keveset árulnak el. „Sokan kérdezik, hogyan tovább, ezt is elmondjuk, ahogyan azt is, miként segítünk a hasonló helyzetben levő pároknak. Egy kis meglepetéssel is készülünk” – mondta az időjós a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top