nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nagyon cuki képet posztolt a fiáról Liptai Claudia

Nagyon cuki képet posztolt a fiáról Liptai Claudia

Most, hogy Liptai Claudia nincs képernyőn, még több időt tud a kisfiával tölteni, amit szemlátomást nagyon élvez.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Liptai Claudia tavaly év vége felé jelentette be, hogy a privát dolgaira koncentrálna, ezért szerződést bont a TV2-vel, majd csak egy-egy produkció erejéig tér vissza, ha szükség lesz rá. Azóta saját Insta-vlogot indított, a férjével, Ádámmal közös sütős-főzős videókon dolgozik, és még több időt tölt a családjával. 

„Ha megcsókolom a kis piros traktort, vajon Ferrari lesz belőle?” – írta a közösségi oldalán Liptai Claudia, és azt is hozzátette, mennyire imádja a fiát, Marcit és a vele töltött értékes időt. A rajongók persze oda-vissza vannak az elragadó képtől. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon