nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nádai Anikó házasodni kívánó gazdaasszonyokat keres

Nádai Anikó házasodni kívánó gazdaasszonyokat keres

Újra lesz Házasodna a gazda, a műsorvezető, Nádai Anikó mesélt a műsor újításairól a Reggeliben. És azt is elárulta, mitől tűnik ilyen boldognak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nádai Anikó műsorvezetői karrierje felfelé ível: korábban vezette már A Farmot, a ValóVilágot, csinálta a saját műsorát, az Anikó show-t, most pedig egy régi-új produkciót kapott, hiszen újra lesz Házasodna a gazda. A műsorvezetőtől megtudtuk, hogy idén az az újítás, hogy a gazdák mellett gazdaasszonyok jelentkezését is várják. 

Anikó már leforgatta a promó filmet Tiszajenőn, Szilveszter gazda birtokán, aki annak idején szintén szereplője volt az előbb említett műsornak. Szerencsére azt is megtudtuk, hogy az Anikó-show háziasszonya fejt már tehenet és kecskét is, hiszen Lukács Miki addig nem hagyta békén, amíg ezt el nem árulta. 

Nádai Anikó a párkapcsolatáról nem nagyon beszél, most viszont annyit elárult, hogy nagyon jól megvannak. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon