nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kiss Ramóna végre megmutatta a kis Noét

Kiss Ramóna végre megmutatta a kis Noét

Kiss Ramóna eddig gondosan ügyelt arra, hogy ne látsszon a kisfia arca, most viszont címlapon mutatta meg.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Január 20-án született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös gyermeke. A sztáranyuka nagyon sokáig nem mutatta meg a kis Noét, sőt egy ideig nem is posztolt a közösségi oldalaira, annyira elfoglalt volt a kisfiával. Most a hot! magazin címlapján mutatták meg, milyen szép kis családot alkotnak.

Kiss Ramóna mesélt az elmúlt majdnem két hónapról, és minden fotóról lejön, hogy milyen jó anyuka, és mennyire szereti a kisfiát. A közösségi oldaláról pedig kiderül, hogy egyre többet főz, és most a televízió helyett élő videókban tartja a kapcsolatot a rajongókkal. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon