nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kabát Peti választ adott a házassággal kapcsolatos kérdésre

Kabát Peti választ adott a házassággal kapcsolatos kérdésre

Kabát Peti és Róka Adrienne régóta jegyben járnak, most pedig már az esküvő is közeleg...
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kabát Peti és Róka Adrienne kapcsolata megingathatatlan – bár az egykori focistának voltak csajozós próbálkozásai a dzsungelben, ami nem tetszett a menyasszonyának, még mindig együtt vannak, és jó a kapcsolatuk. Évek óta jegyben járnak, a 10. esztendőt tapossák együtt, éppen ezért sokszor téma a házasság és a gyerek, eddig azonban egyikre sem került sor. Elmondásuk szerint jelenleg nincs ezekre idejük. 

„Most már nem ígérek semmit, 5 éven belül meg fogjuk tartani” – mondta Kabát Peti az NLCafe.hu-nak, mire Adri viccesen megjegyezte, hogy akkor most menjen el mellőle… 

Remélem, hogy jövőre sikerül összehozni. Mindenféleképpen nyáron szeretném, jó időben. Először el kéne kezdeni a szervezést és az előkészületeket, ami azért nem könnyű

– mondta az egykori focista, majd a menyasszonya is elárulta a véleményét. „Attól tartok, hogy Peti semmit nem fog csinálni… Gondolom, a vendéglistában azért beleszól majd.” 

Kabát Péter és menyasszonya, Róka Adrienne (Fotó: Vadnai Szabolcs – NLCafe.hu)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon