nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Gregor Bernadett: „Jó lenne, ha apu most itt lenne velem”

Gregor Bernadett: „Jó lenne, ha apu most itt lenne velem”

Jászai-díjat kapott a színésznő. Gregor Bernadettet a fia kísérte el az átadóra.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Bors beszélt a friss Jászai-díjas Gregor Bernadett színművésszel. Gregor a lapnak elmondta, hogy nem akart hinni a szemének, amikor megkapta az üzenetet, hogy díjazzák. Arról is beszélt, hogy noha támadták őt sokan a magánélete miatt, ellenben a színpadi munkáját mindig elismerték. „Nagyon keményen megküzdöttem a sikerért a főiskolán, majd a kö­vetkező huszonöt évben, mert nem akartam azt, hogy a közönség Gregor József lányát lássa bennem. Amikor átvettem a díjat, eszembe jutott, hogy annyira jó lenne, ha apu most itt lenne velem” – mondta. 

Gregor Bernadett Tűrőné, Palyák Lola szerepében egy beállított jelenetben Tersánszky Józsi Jenő A kegyelmesasszony portréja című vígjátékának próbáján. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Gregor Bernadett tavaly ősszel vált el negyedik férjétől, Szarvas Attilától, a díjátadóra 22 éves fia, Bence kísérte el. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon