Sztárok

Minden jel arra utal, hogy Cinthya Dictator bepasizott

15 éve ismerik egymást, hosszú ideig csak haverok, majd barátok voltak, de úgy néz ki, valami más is alakul Cintyha Dictator és Molnár Tamás között.
cinthya dictator frizura instagram

Ismét közös fotóval jelentkezett Cinthya Dictator és Molnár Tamás. Az énekes és dalszerző srác az egykori Anti Fitness Club énekeseként futott be, melynek feloszlása óta saját zenei projektjeit gondozza. Legújabb szelfijük Cynthia Instagramján landolt, hátteréül pedig az éjszakai Budapest panorámáját választották. A kép alatt számtalan komment drukkol a fiatalok (vélt) bimbózó kapcsolatának.

Cinthya Dictator januárban ünnepelte 29. születésnapját, amit jó szokásához híven igen alaposan dokumentált. A mai napig megtalálható instagram-sztoriból úgy tűnik, mintha az egész napot kettesben töltötte volna Tomival. Cintyha és Varga Viktor egy éve szakítottak véglegesen, így mi is reméljük, hogy a lány végre megtalálta a boldogságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top