nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nagyot nőtt Stohl András két kisebbik gyereke

Nagyot nőtt Stohl András két kisebbik gyereke

A színész fantasztikus kirándulásra vitte két kisebb gyermekét, Andriskát és Franciskát, akik lenyűgözve csodálkoztak rá a számukra teljesen ismeretlen világra.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Olykor erős „illatokat” árasztó buja növényzet, különleges állatok és fura, emberi formájú lények közt tettek egy nagy felfedező kirándulást Stohl András kisgyermekei, Franciska és Andriska apukájuk kíséretével a minap. Az egzotikus kiránduláshoz azonban nem kellett több ezer kilométert utazni. „Nagy élményt jelentett tíz évvel ezelőtt az akkor teljesen újszerű Avatar-film, most pedig felcsigázott, hogy a film kiállítás formájában is eljutott hozzánk” – mesélte Stohl András.

Stohl András gyerekei élvezték a kiállítást

„Kíváncsi voltam, hogy hozza-e azt a hatást, amit a film, és persze szerettem volna a gyerekeimnek is valami izgalmas élményt szerezni. Az biztos, hogy aki látta, annak visszaköszön a film elképesztő képi világa, de az még izgalmasabb volt számomra, hogy a srácok, akik nem látták a filmet, milyen kalandvágyó izgalommal fedezték fel Pandorát” – emlékezett vissza a színész.

Megosztás Facebookon