Sztárok

Caramelék elárulták, mikor jöhet az újabb baba

Az énekes és felesége kész bővíteni a családot.

Közel egy éve derült ki, hogy Caramel kislánya, Szofi leukémiában szenved. A család embert próbáló időszakon van túl, de a kislány a gyors orvosi beavatkozásnak és szülei odaadó gondoskodásának köszönhetően szerencsére mára már jobban van. Mégpedig annyira jól, hogy kistestvért szeretne, Caramel és felesége pedig, ha minden igaz, be is adják a derekukat.

„Szeretném ezt a nyarat a családdal tölteni, nagyot utazni. Ezt eddig nem tehettük meg a betegség miatt. Ősszel pedig, ha minden jól megy, szeretnénk a kistesóprojektbe is belevágni. Szofi minden egyes nap már szinte követeli a testvért, és mi is nagyon várjuk már. Úgy érzem, maximálisan készen állunk, és régebben is készen álltunk rá, csak máshogy alakult az elmúlt év. […] Most nagyon sok pozitív dolog történik körülöttünk, és nagyon hálás vagyok ezért az időszakért. Végre kicsit fellélegezhetünk” – mondta Caramel felesége, Szilvi a Blikk szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top