Sztárok

Ezért mondott nemet a húsfogyasztásra Hajdú Steve

Az RTL Klubon látható Drága örökösök főszereplője úgy döntött, lemond a húsfogyasztásról, pedig korábban még a tücsköt is megkóstolta egy thaiföldi utazása alkalmával.

Hajdú Steve nemcsak remek színészi alakításairól ismert, hanem arról is, hogy a gasztronómiában is nagyon járatos. Tudását még a Konyhafőnök VIP egyik évadában is megcsillogtatta, azóta is szívesen süt-főz, amikor csak teheti.

Szeretem a magyar fogásokat, de mostanában nagyon vonzanak az újraértelmezett verziók: a rakott krumpli, a töltött paprika elemeire szedve, új köntösben. Az egész étel mutatja a séf gondolkodását, és ez nagyon izgalmas. Ugyanakkor egyre inkább kedvelem a nemzetközi konyhát is, különösen az olaszt. Nagy pizzagyúró hírében állok, hosszú idő volt, mire megtaláltam a tökéletes verziót” – árulta el a Kalandozó vasárnapi adásában a Drága örökösök főszereplője, aki egyébként mindent szívesen megkóstol.

Smagpictures.com

Mivel kollégista voltam, így nincs az a rossz étel, amit ne ennék vagy kóstolnék meg. Egy thaiföldi nyaralás alkalmával még a tücsköt is megízleltem, ott ugyanis az utcán árulták. Nagyon finom volt” – mondta Hajdú Steve, aki ma már nem biztos, hogy újra megtenné ezt.

Vegetáriánus lettem, így húst már nem kóstolnék. Persze egészen más volt az a pulyka vagy csirke, amit gyerekkoromban ettem, annak íze volt, azokat még nagyon szerettem. Viszont az ilyen seszínű, íztelen csirkehúsról inkább lemondok” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top