Sztárok

Kucsera Gábor: „Az eltiltásom volt életem legnagyobb pofonja”

Kucsera Gábor azt mondja, két gyermeke születése után teljesen megkomolyodott, és leszámolt a múltjával.

Kucsera Gábor sokáig a botrányaival és a mindig új barátnőivel volt címlapon, de aztán találkozott Tápai Szabinával, akivel, bár többször szakítottak, 2013-ban összekötötték az életüket, nem sokkal később pedig megszületett a kisfiuk, Bence. Az olimpiai bajnok kajakos azt mondja, azóta már nagyon sokat komolyodott, a lánya születésével pedig igazi férfivá vált, aki a háta mögött hagyta a múltat. 

„Az eltiltásom volt életem legnagyobb pofonja. Nagyon komoly mélypont volt számomra. Mindenki magamra hagyott, csak a családom és pár barát volt mellettem, a sporttársaim közül senki sem. Depressziós lettem, az utcára sem akartam kimenni. Nagyon kemény időszak volt, de magamnak köszönhetem. A nullából kellett újraépítenem magam, de hiszem, hogy minden okkal történik, és tanultam a múltból” – emlékezett vissza a Bors hasábjain Kucsera Gábor, aki arról is beszélt, hogy a nehéz időkben ki volt a legnagyobb támasza, és hogyan lett a kicsapongó sportolóból érett férfi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top