Sztárok

Kylie Jenner a világ legfiatalabb dollármilliárdosa

Ő a 2057. a világ leggazdagabb embereit rangsoroló listán.

Kylie Jenner amerikai tévésztár lett a világ legfiatalabb, saját erőből dollármilliárdossá vált híressége. A Forbes magazin szerint Jenner három éve létrehozott kozmetikai cégének köszönheti vagyonát.

A 21 éves Jenner a valóságshow-jukról híres Kardashian-testvérek, Kim, Khloe és Kourtney féltestvére. A Kylie Cosmetics online céget 2015-ben alapította.

A Forbes szerint Jenner nemcsak a világ legfiatalabb milliárdosa, hanem a legfiatalabb saját erőből milliárdossá vált vállalkozója is. (A ranglistán a Forbes különbséget tesz a megörökölt vagyon és a saját erőből elért meggazdagodás között.)

View this post on Instagram

thank you @forbes 💜

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Jenner cégének az eladásokból tavaly 360 millió dolláros (100 milliárd forintos) bevétele származott. Jenner a cég 100 százalékos tulajdonosa.

A kozmetikai vállalkozás mellett tévés szerepléseivel is szépen keres. A fiatal nő, akinek egyéves kislánya van, a 2057. a világ leggazdagabb embereit rangsoroló Forbes-listán.

(Nyitókép: Instagram/Kylie Jenner)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top