Sztárok

Azta, mekkora már Tücsi hasa!

Diszkógömbnek nevezi a magzatot. Tücsiék építik a babaszobát.

Január közepén Tücsi és párja alig három nap alatt összepakolták székesfehérvári lakásukat, és Érdre költöztek. „Lezárult egy újabb fejezet az életünkben, elhagytuk a fehérvári otthonunkat” – írta akkor Instagram-oldalán Tücsi párja, a válogatott jégkorongozó, Sofron István. Hamarosan viszont újabb fejezet indul, mert megszületik a páros gyermeke, Tücsi talán az utolsó fotót posztolta várandós anyaként, hasa már hatalmas, a szöveg hozzá a következő: 

A mi kis diszkógömbünk. 🎀 Kettős érzés van bennünk, mert nagyon várjuk már, de közben azt kívánom, hogy minél tovább növekedjen és erősödjön a pocakban. A mai napot végre teljes egészében annak szenteltük, hogy a kis dolgait rendezgetjük, szereljük a kiságyát, tesztelgetjük a babadolgokat. Ti mikorra végeztetek mindennel teljesen❓Lehet egyáltalán tökéletesen mindennel végezni a baba születése előtt❓ Nálunk természetesen káoszos a helyzet és nem úgy alakult, ahogy terveztünk, de a szeretetnél úgysincs fontosabb. 💞 A jövő héten erről is mesélünk Nektek a Youtube-on❗️

Íme, a fotó: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top