Sztárok

Ezt tervezte halála előtt Koós János

A Fradi méltóképpen fog megemlékezni néhai híres szurkolójáról, Koós Jánosról, akiről kiderült, mire vágyott még nagyon.

Koós János kedvenc futballcsapata, az FTC méltóképpen fog megemlékezni a legendás énekesről, aki úgy szerette a Ferencvárost, mint a feleségét. A 81 évesen elhunyt előadóművész búcsúztatóját már szervezik a fradisták, Dékány Sarolta szerint férje is így akarná – írja a Bors.

Mint a bulvárlap megtudta, a klubnál méltóképpen fognak búcsút venni néhai híres szurkolójukról, ám a további részletekről még nem szerettek volna nyilatkozni.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Bár az előző hétvégi, Ferencváros–Diósgyőr meccsre egészségi állapota miatt már nem tudott kimenni Koós János, a Bors megtudta, hogy az énekes azt tervezte: kilátogat a késő tavaszi bajnoki döntőre, nagyon vágyott a kezdőrúgásra. „A minap beszéltem Jánossal, azt kérte, a bajnokavatásra feltétlenül szerezzek jegyet, és intézzem el, hogy ő végezhesse el a kezdőrúgást” – árulta el a bulvárlapnak Takács Tibor, az FTC Baráti Kör alelnöke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top