Sztárok

Koós János már 3 hete a haláláról beszélt

A három héttel ezelőtti fellépésén már olyan fájdalmai voltak az énekesnek, hogy járni is alig tudott. Csongrádi Katának megdöbbentő kijelentést tett.

Koós János három hete már nagybetegen lépett fel az S. Nagy István emlékére adott dupla koncerten. S. Nagy özvegye, Csongrádi Kata is itt találkozott utoljára a művésszel, aki nagyon megijesztette az énekesnőt – írja a Bors.

 „Hősiesen végigcsinálta a dupla telt házas koncertet, pedig előtte nem sokkal elesett, sérült volt a keze és a lába is. A próbán olyan fájdalmai voltak, hogy már járni is alig tudott, de képes volt felülemelkedni a fizikai állapotán. Ott azt mondta nekem: Meg fogok halni!” – emlékezett vissza Csongrádi Kata a 81 évesen elhunyt legendára.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Koós János nehezen gyógyult egy korábbi válltöréséből, már nem bízott abban, hogy valaha teljesen felépül. Mint a Bors írja, a három héttel ezelőtti előadása előtt fáradtnak látszott ugyan, de boldogan pózolt, tréfálkozott. Hogy nagy volt a baj már akkor is, az csak akkor látszott, amikor a színpadra indult, oda ugyanis már fel kellett kísérni, és a végső tapsrendkor is kapaszkodnia kellett a mellette állóba.

A művészt pár nap alatt ragadta el a halál, kollégái egy ideje aggódva figyelték, úgy érezték, rövid idő alatt sokat romlott a fizikai állapota – írja a Blikk. Koós János a közelmúltban kórházba készült, hogy a két éve műtött, de azóta is sok kínt okozó vállát ismét megoperálják. Az énekes úgy tervezte, néhány nap után már otthon lábadozik, majd hamarosan visszatérhet a színpadra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top