nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Koós János már 3 hete a haláláról beszélt

Koós János már 3 hete a haláláról beszélt

A három héttel ezelőtti fellépésén már olyan fájdalmai voltak az énekesnek, hogy járni is alig tudott. Csongrádi Katának megdöbbentő kijelentést tett.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Koós János három hete már nagybetegen lépett fel az S. Nagy István emlékére adott dupla koncerten. S. Nagy özvegye, Csongrádi Kata is itt találkozott utoljára a művésszel, aki nagyon megijesztette az énekesnőt – írja a Bors.

 „Hősiesen végigcsinálta a dupla telt házas koncertet, pedig előtte nem sokkal elesett, sérült volt a keze és a lába is. A próbán olyan fájdalmai voltak, hogy már járni is alig tudott, de képes volt felülemelkedni a fizikai állapotán. Ott azt mondta nekem: Meg fogok halni!” – emlékezett vissza Csongrádi Kata a 81 évesen elhunyt legendára.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Koós János nehezen gyógyult egy korábbi válltöréséből, már nem bízott abban, hogy valaha teljesen felépül. Mint a Bors írja, a három héttel ezelőtti előadása előtt fáradtnak látszott ugyan, de boldogan pózolt, tréfálkozott. Hogy nagy volt a baj már akkor is, az csak akkor látszott, amikor a színpadra indult, oda ugyanis már fel kellett kísérni, és a végső tapsrendkor is kapaszkodnia kellett a mellette állóba.

A művészt pár nap alatt ragadta el a halál, kollégái egy ideje aggódva figyelték, úgy érezték, rövid idő alatt sokat romlott a fizikai állapota – írja a Blikk. Koós János a közelmúltban kórházba készült, hogy a két éve műtött, de azóta is sok kínt okozó vállát ismét megoperálják. Az énekes úgy tervezte, néhány nap után már otthon lábadozik, majd hamarosan visszatérhet a színpadra.

Megosztás Facebookon