Sztárok

Élet gyerek nélkül – sztárok, akik nem lettek anyák

Az anyaság már nem az egyetlen, kötelezően követendő út egy nő számára. Számos hollywoodi híresség nem vállalt gyermeket, de így is jól érzi magát, köszöni szépen.

A sztárélet velejárója, hogy a média, illetve a közvélemény nyomást helyez a hírességre. Lássuk be, így nem könnyű felvállalni magánéleti döntéseiket sem. Akik Hollywoodban nem akarnak gyereket, úton-útfélen magyarázkodni kényszerülnek. Az okok hétköznapiak: nem találtak rá az igazira, vagy a munkájukkal szeretnének még több időt tölteni, esetleg egyszerűen nem szeretnének gyereket.

Nézzük, a híres színésznők milyen magyarázatot volt kénytelen adni, a miért nincs még gyereked? kérdésre:

Cameron Diaz

„Nagyszerű dolog, ha valakinek gyermeke van. Felelős egy másik ember életéért. Én nem érzem ezt magaménak. Persze nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de sohasem éreztem igazán késztetést arra, hogy anya legyek.”

Pinterest

undefined

Renée Zellweger

A Bridget Jonest alakító színésznő határozottan kijelentette: „Az anyaság számomra sohasem volt opció. Nem vagyok olyan ember, aki figyelni tudna a határidőkre, vagy célokat állítana fel magának a következő 5-10 évre. A mának élek, ha valami megtörténik, akkor annak meg kellett történnie.”

Pinterest

undefined

Winona Ryder

Az Ősz New Yorkban sztárja vallja, hogy nem a gyerekszülés az egyetlen módja, hogy az embernek gyereke legyen. „Nagyon jól érzem magam a bátyám gyermekeivel.”

Pinterest

undefined

Audrey Tautou

A titokzatos francia színésznő kerek perec kijelentette: „Ha valakinek nincs gyereke, az még nem egy tragédia, van más módja is az önmegvalósításnak.”

Pinterest

undefined

Kim Cattral

A való életben Kim nem is áll nagyon messze a Szex és New Yorkban megformált karakterétől, Samanthától: „Szeretem a gyerekeket, de nem túl hosszú távon. Nagyon édesek és szórakoztatóak tudnak lenni, de megfájdul tőlük a fejem.”

Pinterest

undefined

Helen Mirren

A brit színésznő számára nem egy erőteljes elhatározás eredménye volt, az hogy végül nem lett gyereke. „Egyszerűen nem jött össze, sokáig bánkódtam miatta, de ma már tudom, hogy nem ez volt az én utam.”

Pinterest

undefined

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top