Sztárok

Kiderült, mitől lett rosszul Palik László

Palik László az Exatlon forgatásán lett rosszul, amivel alaposan ráijesztet a családjára és a stábtagokra is.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Palik László rosszul lett az Exatlon forgatásán. A Blikk információi szerint a műsorvezető túlhajszolta magát, vérnyomása 65-re zuhant, az ájulás kerülgette, kiderült, hogy kimerült, és kiszáradt. A történtekről ő maga mesélt:

palik laszlo, exatlon

„Köszönöm az érdeklődést, rendben vagyok. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy örültem neki, amikor hajnalban arra ébredtem, hogy rengetegen kerestek, tudni akarták, élek-e még. Hozzáteszem, hogy egyrészt, aki kimegy a napra, ne lepődjön meg, ha lebarnul, azaz a nyilvánosságot én vállaltam, ez pedig a velejárója… Számomra ott és akkor két dolog volt fontos: hogy miattam ne álljon több száz ember munkája, illetve, hogy a versenyzők ebből ne vegyenek észre semmit, mert az megosztaná a figyelmüket, ami sérülésveszélyes helyzetet teremthetne. Ezt a két célt teljesíteni tudtuk, az Exatlon Hungary nem sérült, szóval itt továbbra is minden rendben megy” – mondta Palik László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top