Sztárok

Csobot Adél: „Előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével”

Csobot Adél őszintén mesélt arról, hogy két gyerek mellet, sokszor nem jut idejük egymásra Istenes Bencével, és ebből adódnak viták.

Csobot Adél beismerte, két gyerek mellett nem egyszerű közös programokat szerveznie párjával, Istenes Bencével, hozzátette, sokszor nem könnyű a családi életük – írja a Blikk.

„Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni. Ebben a már új, anyai énemben kell megtalálnom a lehetőségeket arra, hogyan éljem meg a nőiességemet. Szeretnék magamban és Bencében is felfedezni új értékeket. Ezekbe kapaszkodva pedig átlendülni a néha nehezebb időszakokon… Együtt, közös erővel” – mondta Csobot Adél.

csaladi elet, csobot adel, istenes bence

„Rettentően hiányoznak a spontán programok, hiszen, ha megyünk valahova, mindent meg kell előre tervezni, majd utána százszor átszervezni, igazodni a gyerekek alvásához, evéséhez. … Bármennyire is próbálunk figyelni arra, hogy kettesben is töltsünk időt, a két gyerek és a munka mellett ez szinte kivitelezhetetlen, csak pár havonta tudunk elmenni Adéllal vacsorázni, arra pedig már nem is emlékszem, hogy moziban mikor voltunk legutóbb. A vitákon gyorsan túllendülünk, köszönhetően nekem. A viccet félretéve, szerencsére sokat és nyitottan kommunikálunk egymással, így nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megbeszélni” – mondta Istenes Bence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top