Sztárok

Újabb koncertet fújt le Curtis

Curtis nagyon készült a kolozsvári fellépésre, de állítja, a szervezők nem teljesítették a feltételeket, így nem vállalta a koncertet.

Újabb koncertet fújt le Curtis, de ezúttal nem ő mulasztott, mégis sokan támadják az elvonóról másfél hete szabadult rappert – írja a Blikk.

„Szervezési hiba történt, ezért nem tudtunk fellépni Kolozsváron se én, se a BSW. De biztos vagyok benne, hogy aki kíváncsi lett volna a koncertre, az nem marad buli nélkül, utazunk még arra a környékre. Az ottani szervezők nem teljesítették a szerződésben foglaltakat, vagyis nem utalták el határidőre a megbeszélt összeget. Bizonytalanná váltak így a feltételek, ezért a menedzsmentem úgy döntött, hogy a BSW és az én koncertemet is lemondja” – mondta Curtis, akit sokan támadnak az elmaradt koncert miatt.

curtis, koncert

„Sokan támogatnak és drukkolnak, de még mindig bőven kritizálnak akkor is, ha rajtam kívülálló okból marad el egy koncert. Aki csak a hibát akarja meglátni, annak nehéz bármit is bizonyítani, mindig vannak olyan emberek, akik csak a bukásodra várnak” – tette hozzá a rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top