Sztárok

Öngyilkos lett Pásztor Anna zaklatója a börtönben (Frissítés: reagált Pásztor Anna)

A napokban súlyosbították az ellene felhozott vádakat.

Öngyilkos lett a börtönben az a férfi, aki hónapokon keresztül zaklatta Pásztor Annát, majd tavaly augusztusban késsel felfegyverkezve ment el az Anna and the Barbies koncertjére – tudta meg a Blikk.

Nem sokkal a cikk megjelenése után a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága közleményt adott ki. Ebben leírták, hogy február 27-én, az éjszakai órákban öngyilkosságot kísérelt meg a zárkájában egy letartóztatott férfi. A közlemény szerint a börtönőrök azonnal észrevették, mi történt, és rögtön meg is kezdték az életmentést.

A Blikk szerint a férfi a nyaki ereit sértette meg, a börtönőrök két percen belül nyomókötéssel stabilizálták az állapotát. A kiérkező mentősök stabilizálták a rab állapotát, majd az egyik budapesti kórházba szállították őt, ám a gyors ellátás ellenére sem tudták megmenteni az életét: a férfi február 28-án a reggeli órákban életét vesztette.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a bíróság éppen a napokban súlyosbította a Jozef P. elleni vádakat: úgy döntöttek, hogy változtatnak a vád minősítésén, és zaklatás helyett emberölés előkészületének bűntette miatt indítanak új eljárást az ügyben. A tárgyaláson a férfi egyébként bocsánatot kért Pásztor Annától.

Frissítés:

Időközben a Blikk megkeresésére Pásztor Anna is reagált a történtekre:

Borzasztóan sajnálom, őszinte részvétem a családnak és a barátainak. Nagyon sajnálom a történteket. A múlt heti bírósági tárgyaláson én őszintén elfogadtam a bocsánatkérését, elhiszem, hogy megbánta, amit tett

– nyilatkozta.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Kiemelt képünk illusztráció (iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top