Sztárok

Kovács Patrícia szerint egy válásból jól is ki lehet jönni

Kilenc évig voltak együtt, tavaly mégis a válás mellett döntött Gusztos Péter és Kovács Patrícia – a színésznő erről mesélt.

Kovács Patrícia mindig is igyekezett a háttérben maradni, már ami a magánéletét illeti, azonban a tavalyi válása Gusztos Péterrel olyan dolog volt, amiről tudta, hogy nem maradhat titokban. A két fél eleinte fújt egymásra, de úgy látszik, azóta baráti a viszonyuk, és a gyereküket is teljes egyetértésben nevelik. 

Fotó: Instagram

„Nem szeretnék turnézni a magánéletemmel, de fontosnak tartom, hogy elmeséljem, beszéljek róla, hogy egy válásból is lehet összekapaszkodva, szépen kijönni” – mesélte Kovács Patrícia a Borsnak a ma látható Jakupcsek Plusz felvétele után. A színésznő elárulta, hogy amíg lehetett, harcoltak a házasságukért, aztán végül a válás mellett döntöttek. Ettől függetlenül nagyon jó a viszonyuk, és a lányuk is elfogadta a tényt, hogy külön élnek a szülei. 

„Mivel végül mindhárman, Péter, Hanna és én is jól jöttünk ki ebből, szerintem bátran merni kell változtatni, hiszen ez az egy életünk van. És igenis ki lehet jól jönni egy ilyen szituációból, ez a történet szereplőin múlik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top