Sztárok

Kate Middleton kenuzni és íjászkodni tanult Észak-Írországban

A cambridge-i hercegné férjével, Vilmos herceggel utazott el az Ír-sziget északi csücskébe.

Míg Harry herceg és Meghan Markle Marokkóban ejtőzött, Kate Middleton és férje, Vilmos cambridge-i herceg Észak-Írországban múlatta az időt. A hercegi pár kimondottan sportosan vakációzott: Katalin hercegné focizott, kenuzott és íjászkodott is.

FOTÓK: GETTY IMAGES

A pár remek hangulatban érkezett meg a belfasti Windsor Park stadionba, hogy passzolgasson egy sort a helyi iskolásokkal. Vilmos, aki nagy futballrajongó hírében áll, még váltócipővel is készült a nagy eseményre.

A laza kezdés után a hercegi pár a Belfasttól kétórányi autózásra lévő Roscor Youth Village-be utazott, ahol a Lough Erne-tavak mellett fekvő kalandtáborban vakációzó gyereket látogatták meg. Katalin és Vilmos kanadai kenuzásban és íjászkodásban is kipróbálta magát – a táborban pihenő gyerekek legnagyobb örömére.

A nap végén még arra is volt energiájuk, hogy elmenjenek a belfasti Empire Hallba, ahol „olyan fiatal embereket köszöntöttek, akik valódi változást hozhatnak Észak-Írország életébe”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top