Sztárok

Megszólalt Növényi Norbert a bírósági ítélet után

Fellélegzett Növényi Norbert, akinek nem kell börtönbe vonulnia, ő mégis tovább harcol az ártatlanságáért – írja a Blikk.

Tíz éve kezdtek nyomozni több, hamis számlakat kiadó cég ellen a Nagybani Zöldségpiacon. Az egyik vállalkozás alkalmazottja volt Növényi Norbert, aki hetedrendű vádlottként első fokon 3 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott tavaly nyáron. Másodfokon azonban jelentősen enyhítettek, felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

novenyi norbert

„Megkönnyebbültem, mert nem kell magára hagynom a családomat. Eddig is szenvedtek miattam éppen eleget. Kilenc éve tart ez az ügy, bár a mai napig nem tudom, miért kerültem bele… Kilenc éve megvonták az olimpiai járadékomat, havi negyedmillió forintot. Nem tudtam fizetni emiatt a bankhitelt, elúszott az otthonom. Két év alatt ötször váltottam albérletet a kisfiammal és a feleségemmel. Szerződéseket bontottak velem, nem kaptam színészi feladatokat a vád miatt” – mondta a Blikknek Növényi Norbert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top