Sztárok

Nagy Ferót egy vicc miatt verték meg a rendőrök

Elképesztő emléket elevenített fel Nagy Feró, aki tárlatvezetőként próbálta a mai fiataloknak elmesélni a Terror Házában, milyen nehéz volt az élet a kommunizmusban.

Nagy Feró a kommunizmus áldozatainak emléknapján mesélt fiataloknak arról, mennyire nehéz volt az élet a kommunizmusban – írja a Blikk.

nagy fero, kommunizmus

„Csoda, hogy nem kerültem börtönbe! Pedig én tényleg nem voltam a rendszer ellen, ők voltak ellenem… Például egyszer azt mondtam a színpadon, hogy »mostantól ideiglenesen ihaj-csuhaj!«. Nem sokkal később már egy rendőri kihallgatóban voltam, ahol egy elvtárs üvöltözött velem, és ütött, mert nem tetszett neki a válaszom. Az ideiglenes szóval ugyanis szerintük arra utaltam, hogy a szovjetek csak ideiglenesen vannak itt. Egy másik alkalommal a színpadon ünnepélyesen leváltottam egy miniszterhelyettest. Nem kellett volna” – mesélte Nagy Feró, aki szerint ezekről az időkről a mai fiataloknak nehéz mesélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top