Sztárok

Kiverte a biztosítékot egy nőnél Koholák Alexandra ajánlata

Koholák Alexandra és férje spirituális karkötőket árul az interneten. Kollek­ciójukat most egy fogyást elősegítő ékszerrel is bővítették – írja a Bors.

Koholák Alexandra és férje szerelmet, boldogságot és anyagi jólétet ígérő karkötőket árul az interneten, kollek­ciójukat most egy fogyást elősegítő ékszerrel is bővítették. Ez utóbbi keltette fel egy nő érdeklődését, aki teljesen felháborodott a karkötő árán – írja a Bors.

koholak alexa, karkoto

„Néhány nappal ezelőtt ke­restem fel az interneten Alexáék központját, és a fogyást elősegítő karkötő után érdeklődtem. Alighogy elküldtem az üzenetet, Alexa máris készségesen válaszolt a levelemre, amiben arról próbált meggyőzni, hogy vegyek részt egy konzultáción. Szerinte ugyanis minden probléma lelki erede­tű, és első körben erre kellene megoldást találnunk. Ezután jöhet a fogyást elősegítő karkö­tő, ami 350–400 ezer forintba is kerülhet, attól függően, hogy milyen programot kérek az ékszerre. Bár azt nem mondta el, hogy pontosan hogyan is működik, és mitől fogok fogyni, mégis nagyon meggyőzően próbált rávenni arra, hogy csatlakozzam hozzájuk, és vásároljak tőlük. Mondanom sem kell, ez az összeg eléggé kiverte nálam a biztosítékot” – mesélte a nő.

Koholák Alexandra nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top