Sztárok

Delhusa Gjon szerint Caramel és Pápai Joci kölcsönözték dalának szellemiségét

Delhusa szerint tiszta sor, hogy a szövegíró Caramel tőle merítette Pápai Joci eurovíziós dalának témáját és szellemiségét – írja a Bors.

Nagy port kavart napokkal ezelőtt A Dal 2019 kapcsán kirobbant plágiumbotrány. Petruska Andrást ki is zárták a versenyből, most pedig Pápai Joci Caramellel közös dala, Az én apám című szám került az érdeklődés középpontjába, Delhusa Gjon szerint az ugyanis az ő Apám, egy szóra és Az apák sosem halnak meg című szerzeményeire emlékeztet – írja a Bors.

„A dal nem meríti ki a plágium fogalmát, viszont ezt az ötletet én már kétszer megírtam… A dalom szellemiségét kölcsönözték ki, ami egy szívzenészt talán még érzékenyebben érint, mint a zenei plágium” – mondta Delhusa Gjon, aki szerint azért történhetett ez, mert Caramelékkel egy stúdióban jártak, és ott hallhatták a zenészek a dalát.

delhusa gjon

Természetesen az ügyre Caramel is reagált:

„Kikérem magamnak, ha bárki azzal gyanúsít, hogy Joci dala bárhonnan merítődött. Ennél mi szerelmesebbek vagyunk abba amit csinálunk, és pont az a legizgalmasabb, hogy megtaláljam az énekeshez illő történetet” – mondta Caramel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top