Sztárok

Vajna Tímea az amerikai temetésen is beszédet mondott

Andy Vajna amerikai temetésére is sor került – Tímea beszédet is mondott.

Bár sokáig titkolták, hogy mikor lesz Andy Vajna amerikai temetése, kitudódott az időpont, és mostanra le is zajlott a szertartás. 

Az M1 Híradó beszámolója szerint a zárt körű búcsúztatást a Pierce Brothers Westwood Village Memorial Parkban tartották. A ceremónián Vajna Tímea ismét beszédet mondott, és erről posztolt is közösségi oldalán. 

A beszámolók szerint az amerikai búcsúztatón a producer exfelesége, Cecilia Mong is ott volt. A Bors az egykori házaspár alig ismert viszonyával kapcsolatban Andy Vajna egyik volt üzlettársát, Todd Trennert idézi: „Ceci sosem vette fel kétszer ugyanazt a ruhát, és a futár szinte mindennap új ruhaszállítmányt hozott az irodájukba. Imádta a divatot, és általában forrónadrágban vagy lenge ruhában járt dolgozni. Ő volt a felelős a partikért is, rendszeresen rendezett vacsorákat Andyvel közös otthonukban, ahol kizárólag A és B listás sztárokat fogadtak.”

A lap egyébként rövid nyomozás után elérte az asszonyt, de ő nem kívánt nyilatkozni a témában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top