nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vajna Tímea az amerikai temetésen is beszédet mondott

Vajna Tímea az amerikai temetésen is beszédet mondott

Andy Vajna amerikai temetésére is sor került – Tímea beszédet is mondott.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Bár sokáig titkolták, hogy mikor lesz Andy Vajna amerikai temetése, kitudódott az időpont, és mostanra le is zajlott a szertartás. 

Az M1 Híradó beszámolója szerint a zárt körű búcsúztatást a Pierce Brothers Westwood Village Memorial Parkban tartották. A ceremónián Vajna Tímea ismét beszédet mondott, és erről posztolt is közösségi oldalán. 

A beszámolók szerint az amerikai búcsúztatón a producer exfelesége, Cecilia Mong is ott volt. A Bors az egykori házaspár alig ismert viszonyával kapcsolatban Andy Vajna egyik volt üzlettársát, Todd Trennert idézi: „Ceci sosem vette fel kétszer ugyanazt a ruhát, és a futár szinte mindennap új ruhaszállítmányt hozott az irodájukba. Imádta a divatot, és általában forrónadrágban vagy lenge ruhában járt dolgozni. Ő volt a felelős a partikért is, rendszeresen rendezett vacsorákat Andyvel közös otthonukban, ahol kizárólag A és B listás sztárokat fogadtak.”

A lap egyébként rövid nyomozás után elérte az asszonyt, de ő nem kívánt nyilatkozni a témában.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon