nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megszólalt a kirúgásáról Jaksity Kata

Megszólalt a kirúgásáról Jaksity Kata

Megrázta az elbocsátása a háromgyermekes műsorvezetőt, aki igyekszik pozitívan nézni a helyzetét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nehéz helyzetbe került Jaksity Kata, akit 11 év után elküldtek az ATV Híradójától, a 46 éves műsorvezető ugyanis egyedül neveli három gyermekét, és teljesen váratlanul érte az elbocsátása – írja a Blikk.

 „Érzékenyen érintett a döntés, hiszen ez jelentős bevételkiesés számunkra a három gyerekkel, ezt pótolnom kell. (…) Nagy túlélő vagyok, vannak ötleteim is: az egyiken már két éve ülök, így most abba fektetem majd az energiát, hogy létrejöjjön” – nyilatkozta a bulvárlapnak a műsorvezető, aki talán jó időre eltűnik a képernyőről. Elmondása szerint nem biztos, hogy a filmezésnél, tévézésnél marad, mivel nem látja most ennek a lehetőségét.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon