Sztárok

Ők is ott voltak Vajna amerikai temetésén

A filmproducer temetésére négy nappal az Oscar-gála előtt került sor. Leslie Mandoki mindkét szertartáson elbúcsúzott Andy Vajnától.

Az Egyesült Államokban is eltemették Andy Vajna világhírű filmproducert. A Los Angeles-i szertartáson részt vett a magyarországi temetésen beszédet mondó Arnold Schwarzenegger és Kurt Russell is, de a zenész Leslie Mandoki is elbúcsúztatta a barátját Budapest után Amerikában is – értesült a Blikk.

Méltónak érzem, hogy Andy hamvainak egy része Los Angeles földjébe kerül, hiszen forradalmasította a hollywoodi filmgyártást” – hangsúlyozta Leslie Mandoki, aki zenei produceri minőségében repült Los Angelesbe, a Disney filmstúdió meghívására.

Mint mondja, ahogy a Disney-vezetőknek megemlítette, hogy mindenképpen ott akar lenni Andy búcsúztatásán, elismeréssel beszéltek a filmproducerről. „Korábban is tapasztaltam, hogy errefelé Andy neve fogalom, most is lenyűgöz az a tisztelet, amit mutatnak iránta” – jegyezte meg a 66 éves zenész.

Andy Vajnát halálában is sztárok veszik körül, mert a nyughelye közelében található Marilyn Monroe, Gábor Zsazsa, Peter Falk, illetve Jack Lemmon sírja is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top