Sztárok

Eljegyezték Adát

Egy álomutazáson történt meg a nagy esemény.

Hatalmas fordulóponthoz érkezett Ada, azaz Pintér Andrienn élete, eljegyezték a 36 éves, kétgyermekes műsorvezetőt. A közösségi oldalán tette közzé a nagy bejelentést – szúrta ki a Blikk.

Mint az Insta-posztjából kiderül, az eljegyzés egy kalandos utazás során történt, Atlantában lett menyasszony „Tartozom egy vallomással. Nem ma indultunk útnak. Az úti célunk Mexikó volt. Egy kalandos út után sikerült 72 órás csúszással ideérnünk. Először egy éjszakára Münchenben ragadtunk. Aztán másnap Atlantában is egy éjszakára. Következő nap már a kifutópályáról fordult vissza a gépünk, hogy ki kell szállnunk, mert műszaki hibás lett. Azt hittük, sosem érünk ide, már röhögtünk, hogy ilyen nincs. Viszont ez a kalandos út igen emlékezetesre sikerült. Ugyanis Atlantában menyasszony lettem” – számolt be az örömhírről Ada.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés, Febr 20., 2019, időpont: 11:10 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top