Sztárok

Curtis kihagyta a Balázséknak ígért rádióinterjút, állítása szerint elfelejtette

Balázs nagyon kiakadt. „Ez nettó prosztóság” – mondta.

Curtis ma reggel 8 óra 15 perckor interjút adott volna a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában, ám az újpesti rapper nem volt elérhető a megbeszélt időpontban.

Ez nettó prosztóság, nekem már reggel óta volt egy rossz érzésem ezzel az interjúval kapcsolatban. Biztos, hogy nem beszélek róla többet, és megértem Majkát. Egy napot sem tudnék együtt dolgozni egy ilyen emberrel

– mondta a Ripost beszámolója szerint Balázs.

Curtis nem sokkal később egy videoüzenetben magyarázta meg a történteket a Facebook-oldalán. Elmondása szerint a rádióinterjú egyszerűen kiment a fejéből, annyi embernek kell interjút adnia. Mint mondta, a műsor időpontjában éppen a reggeli futóprogramját csinálta. Curtisnek jelenleg nincs telefonja, a menyasszonya mobilján intézi az ügyeit, az viszont le volt halkítva, ezért nem volt elérhető. Hozzátette, hogy fél 9-kor vette észre, hogy keresték, ekkor azonnal hívta Balázsékat, de nem tudták adásba tenni.

A rappert sokak által megkérdőjelezett elvonókúrájáról kérdezték volna a műsorban. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Curtist szaunázással, sportolással, pszichológus segítsége nélkül kúrálták, ez pedig sokak szerint inkább egy wellness-kúrához hasonlít, mint egy valódi elvonóhoz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top